Waarom kopen bij Mac voor minder?

Wij onderscheiden ons écht van de rest.

Een tweedehands Mac kan je bij veel verschillende aanbieders kopen. Hierdoor kan het lastig zijn om een keuze te maken. Er zijn echter een aantal zaken die ons écht onderscheidt van de rest.

Wij hebben wat andere niet hebben: de nieuwste modellen.

Mac voor minder verkoopt veel modellen die je simpelweg nergens anders kan kopen. Onze focus ligt op het aanbieden van recente modellen. Dat betekent dat we de nieuwste modellen met Touch Bar, USB C en in alle kleuren te koop hebben. De modellen die nu in de winkel liggen hebben wij ook. Maar dan – flink – goedkoper!

We verkopen énkel wat we zelf ook zouden gebruiken. Zodra we van mening zijn dat een model verouderd is, halen we deze uit ons aanbod. Omdat we enkel recente modellen verkopen, heeft elke MacBook bij ons een snelle SSD en elke MacBook Pro een prachtig Retina beeldscherm. Onze modellen zijn nooit verouderd!

Geen refurbished Mac. Maar wel altijd als nieuw.

In tegenstelling tot veel andere aanbieders, bieden we geen refurbished Mac modellen aan. Maar al onze producten verkeren wel in absolute nieuwstaat. Bij ons vind je geen krassen of deuken en elke Mac oogt gewoon als nieuw. Elke MacBook komt ook altijd met originele lader, gratis sleeve (hoes) en microvezel doek. Dit is éen van onze sterkste kanten en dit nemen we dan ook heel, heel serieus.

Veel van onze modellen zijn nog zodanig jong, dat ze nog voorzien van fabrieksgarantie (standaard of AppleCare). Tevens is de Mac al gecontroleerd op mogelijke issues, dus hoef je je geen zorgen te maken over reparatieprogramma’s, recalls, staingates en kapotte toetsenborden.

Mede hierdoor en vanwege onze zeer kritische selectie, verkopen we enkel producten die in perfecte staat verkeren.

De allerbeste kwaliteit: een absolute zekerheid!

Bij Mac voor minder zorgen wij goed voor onze klanten. Bekende problemen die betrekking hebben tot reparatieprogramma’s, zijn al opgelost voordat jij de laptop in gebruik neemt. Zo ben jij altijd zeker dat je een Mac in absolute topstaat ontvangt, voor de beste prijs.

Standaard 24 maanden garantie op elke Mac.

Garantie is belangrijk. Daarom is elke Mac voorzien van standaard 24 maanden garantie. Deze is geldig bij Mac voor minder en dekt alle hardware defecten bij zowel Mac als lader. Je hebt dus echt de ‘peace of mind’ van een perfecte Mac!

AppleCare+? Veel van ons aanbod heeft het!

Omdat we uitsluitend recente modellen verkopen, heeft veel van ons aanbod nog resterende AppleCare+ of standaard fabrieksgarantie. Mac voor minder sleutelt zelf niet aan de machines waardoor de fabrieksgarantie altijd geheel intact is.

Een deel van ons aanbod heeft zodanig nog langere garantie (bijv. nog bijna 3 jaar) omdat er nog resterende AppleCare+ is. Dat vind je nergens!

Zakelijk kopen? Ons gehele aanbod is inclusief 21% BTW.

We zijn er voor iedereen. Dat betekent dat je niet alleen als particulier de beste deal kan krijgen, maar ook als zakelijke klant een flink voordeel hebt. Onze aanbod komt namelijk met BTW factuur. Hierdoor zijn ze dus echt een heel stuk voordeliger!

Twijfel je nog of wil je meer advies? Je kan ons altijd bellen of mailen. Daarnaast is de chatsupport 6 dagen per week online!

Conditie van het Apple product

Geen concessies in kwaliteit. Wél de tweedehands prijs.

Mac voor minder staat bekend om de perfecte product conditie. Ons aanbod biedt wél de tweedehands prijs, zonder concessies in kwaliteit. Dat is heel belangrijk. Daarom tref je bij ons – in tegenstelling tot andere aanbieders – enkel 5 sterren conditie producten aan.

Je kan er dus – altijd – vanuit gaan dat de gekozen MacBook altijd in perfecte staat is.

Waar betekent de 5 sterren conditie?

Kort gezegd: als nieuw. In veel gevallen wijkt de MacBook letterlijk 0,0 af van een splinternieuwe en ziet men niet eens het verschil. Maar om het toch nader toe te lichten, bespreken we hier een aantal aspecten waar elke 5 sterren conditie MacBook aan moet voldoen.

MacBook Pro:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook Pro. Deze moet perfect zijn (als nieuw), anders kopen we de MacBook niet in.

De topcase is het onderdeel dat het toetsenbord, trackpad, speakers en batterij omvat. Doordat deze regelmatig vervangen is, ontvang je effectief écht een vrijwel nieuwe Mac.

Uiteraard is de topcase (behuizing incl toetsenbord, trackpad en batterij) lang niet altijd vervangen. Deze is vaak nog in absolute nieuwstaat!  Je ontvangt dus altijd een pérfect product.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie:

MacBook Air:

De gehele behuizing is als nieuw. Dat betekent dat er geen zichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Bij MacBook Air modellen wordt er extra nauwkeurig gekeken naar de conditie van de MacBook. Deze moet perfect zijn, anders kopen we de MacBook niet in. Ook hier kan je ervan uitgaan dat de MacBook perfect is.

De onderplaat/onderkant is het enige onderdeel waar wellicht lichte krasjes aanwezig zijn. Dit is haast niet te voorkomen.

Conclusie: