1. Home
  2. MacBook
  3. MacBook Pro
  4. MacBook Pro 13 inch

MacBook Pro 13 inch

Weergegeven:
Sorteren op:
Let op: Langere levertijd. Gewoon te bestellen!Verwachte leverdatum: 12 December..
1.497,91 € 1.050,00 €
---Vanwege de kerstperiode duurt het langer dan gebruikelijk. De Apple Service Provid..
1.889,00 € 1.125,00 €
Op werkdagen voor 16.30 besteld, volgende dag in huisSPECIFICATIES:2.7GHz Intel Core i58GB 1867-MHz ..
1.449,00 € 925,00 €
Let op: Langere levertijd ivm plaatsen nieuwe onderdeel. Gewoon te bestellen!Verwacht..
2.529,00 € 1.450,00 €
---Vanwege de kerstperiode duurt het langer dan gebruikelijk. De Apple Service Provid..
2.248,00 € 1.375,00 €
---Vanwege de kerstperiode duurt het langer dan gebruikelijk. De Apple Service Provid..
2.848,00 € 1.675,00 €
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6

MacBook Pro 13 inch kopen

Op zoek naar een Apple MacBook Pro 13 inch, of twijfel je nog? Macvoorminder.nl laat jou weten waarom jij een goede keuze maakt als je kiest voor de MacBook Pro 13 inch. We kunnen al wel één ding verklappen: deze laptop is de ultieme compromis tussen power en portabiliteit. Bij ons koop je verschillende tweedehands MacBook modellen in perfecte staat. Waarom en voor wie de MacBook Pro 13 inch een prima laptop is, lees je hieronder.


Retina beeldscherm

Na de Apple iPhone 4, de iPad 3 en de MacBook Pro 15 inch Retina, is ook de MacBook Pro 13 inch te verkrijgen met een retina beeldscherm. Retina is de naam die Apple geeft aan alle schermen met súper scherp beeld. De MacBook Pro 13 inch Retina heeft een resolutie van 2560x1600 pixels, veel meer dan bijvoorbeeld de standaard Windows modellen en het dubbele aantal pixels dan de gewone MacBook Pro zonder retinascherm uit 2012. Daarnaast is de kijkhoek perfect, net als het contrast. Ideaal bij het bewerken van foto’s, het kijken van films of bij het gamen!


Waarom MacBook Pro 13 inch tweedehands kopen?

Een MacBook Pro 13 inch heeft veel specs die van alles mogelijk maken: statisch beeld bewerken, internetten, Netflixen , gamen en programmeren. Het kan allemaal tegelijk door het aantal werkgeheugen: hoe meer werkgeheugen, hoe meer programma’s je naast elkaar kunt laten draaien. De MacBook Pro 13 inch beschikt standaard over 8GB werkgeheugen, maar is ook te verkrijgen in 16GB.


Dankzij de Dual Core i5 processor, is het bewerken van beeld een eitje. Het is een krachtige processor, maar voor video-editing raden we je toch de MacBook Pro 15 inch aan met een Quad Core i7. De 13 inch is wel weer een stuk kleiner dan de 15 inch, wat ervoor zorgt dat de laptop makkelijk mee te nemen is van A naar B. Daarnaast vind je op deze webshop alleen maar tweedehands MacBooks: goedkoop en met dezelfde kwaliteit en in dezelfde staat als wanneer je een nieuwe zou kopen!


De MacBook Pro 13 inch voor studenten

Ben jij student en op zoek naar een goede MacBook die ook makkelijk mee te slepen is van huis naar station, naar school en weer terug? Dan is een kleiner model, zoals de 13 inch, ideaal. Ook het maken van verslagen, inclusief opmaak is goed te doen op deze laptop. En natuurlijk internetten, Netflixen en het draaien van je Spotify playlist, gamen en zelfs programmeren.


Voor fotografen en grafisch vormgevers

Ben je fotograaf of werkzaam in de grafische wereld? Voor statisch beeld is de MacBook Pro 13 inch uitstekend. Makkelijk bewerken door het kunnen inzoomen tot de max en tegelijkertijd scherp beeld behouden. Oog voor detail! Grafisch werk, zoals Photoshop is goed mogelijk dankzij de sterke videokaart.


Touch Bar

Nóg een leuk extraatje van Apple: de Touch Bar. Met de Touch Bar maak je je MacBook Pro 13 inch persoonlijker doordat je jouw favoriete toepassingen er aan toe kunt voegen. Alle MacBook Pro modellen vanaf eind 2016 beschikken optioneel over deze extra specificatie. De MacBook Pro Touch Bar is een digitale LCD strip die boven het toetsenbord zit, waarop je handige shortcuts kunt weergeven. Dat werkt extra makkelijk met bijvoorbeeld fotobewerking!


Tweedehands bij Macvoorminder: de beste kwaliteit voor de beste deal

Kijk eens tussen alle 13 inch modellen die we aanbieden! Let op: vanaf het ‘late 2016’- model heb je te maken met USB C poort en de optie of je een MacBook Pro kiest met Touch Bar. We bieden de volgende modellen aan voor wel duizend euro minder dan dat je een MacBook nieuw koopt:

  • Late 2013
  • Mid 2014
  • Early 2015
  • Late 2016
  • 2017

Bij ons hoef je niet bang te zijn dat je je garantie kwijt bent. In geval van defecten, laten we de MacBook Pro 13 inch altijd door Apple zelf repareren en leveren we als bewijs het rapport aan jou mee. Je ontvangt je MacBook Pro altijd met het nieuwste besturingssysteem en een nieuwe oplader. Weet je nog niet zo goed welk model je wilt of tussen welke edities je moet kiezen? We helpen je graag via chat, WhatsApp en via een belletje.